Lottoresultat – är det din tur idag?

lotto-resultat-vinnareLotto idag betyder inte samma sak som det gjorde för några år sedan. Idag finns det många fler möjligheter att spela på mängder av olika lotterier, vilket gör att när man hör någon säga att de ska ta sig en titt på lotto resultatet så kan det handla om en väldig massa olika lotterier.

Först och främst ska vi gå igenom Svenska Spels Lotto och efter det ska vi tala om andra populära lotterier.

Här ser du alla lotto resultat från dom senaste dragningarna

Resultaten för Svenska Spels Lotto kan du se varje onsdag och varje lördag. Man kan kolla upp de rätta resultaten på många olika sätt, vilket gör att man kan välja det sätt som passar en själv bäst.

Vill man så kan man kolla upp resultatet för Lotto på olika oberoende sajter på nätet, vill man hellre ta sig en titt på Svenska Spels sajt så går naturligtvis även det bra! Ett smidigt sätt att kolla Lottoresultatet är med en app som man kan ha i sin telefon eller i sin surfplatta.

LOTTO 1 och LOTTO 2 samt Joker

I Svenska Spels Lotto så är det två dragningar varje onsdag och varje lördag, vilket ger totalt fyra dragningar i veckan. För att vinna krävs det att man har minst 4 rätt och den person som tar hem storvinsten är den person som lyckas pricka in 7 rätt.

Utöver detta så har man även Joker att ta hänsyn till, om man valt att spela med Joker. Då det endast kostar mellan 10 – 30 kronor att lägga till Joker så är det vanligt att man gör det.

Om man gjort det så har man nämligen chans att vinna Svenska Spels Drömvinsten! För att vinna i Jokerdragningen krävs det att man har minst 2 rätt och högsta utbetalning tillfaller den spelare som lyckats med att få in 7 rätt.

Andra populära lotterier

Då man idag kan spela på lotterier från andra länder via svenska nätcasinon och lottosajter så kan man spela på lotto varenda dag i veckan, om man vill! Man kan med andra ord säga att det är dags för att kolla på lottoresultaten 7 dagar i veckan!

Det finns massor av kul lotterier som svenskar kan vara med i numera och bland de mest populära så hittar vi MegaMillions, EuroJackpot, EuroMillions, Cash4Life, Powerball, KeNow med flera.

MegaMillions är det amerikanske lotteriet med galna vinster som kommer upp i flera miljarder kronor! Jepp, du läste rätt – miljarder! Detta lotteri har dragning onsdagar och lördagar klockan 05:00 svensk tid.

EuroJackpot är ett härligt lotteri med 16 deltagande länder, varav Sverige är ett. Dragningen sker på fredagar klockan 20:00 svensk tid. Även här är det galet stora vinstsummor som man är med och spelar om. 100 miljoner kronor ligger som garanterad vinst i potten , men den kan såklart växa sig större än så!

EuroMillions är ett annat stort så kallat transnationellt lotteri, vilket innebär att flera länder deltar. I detta lotteri så kan man vinna 150 miljoner varje gång det är dragning, vilket är två gånger i veckan och detta lotteri har den största jackpotten av alla europeiska lotterier då den ligger på makalösa 1.9 miljarder kronor! Dragningarna sker tisdagar och fredagar klockan 21:30 svensk tid.

Cash4Life är ett lotteri från USA med kul spelformat där man istället för en stor vinst istället vinner 10 000 kronor om dagen, om man har turen att vinna. Inet dumt med 10 000 kronor extra om dagen livet ut, eller hur? Dragningen sker tisdagar och fredagar 03:00 svensk tid.

Powerball är även det ett amerikanskt lotteri där man kan vinna en garanterad jackpott på 40 miljoner vid varje dragning. Dragningarna sker torsdagar och söndagar klockan 05:00 svensk tid.

KeNow är ytterligare ett lotteri som är väldigt populärt! Här kan man vinna upp till 10 miljoner kronor var fjärde minut mellan 06:34 fram till 23:54 varje dag hela veckan lång!

Att hålla ordning på lotterierna

Om man verkligen gillar lotto och spelar på många lotterier så kan det vara en god idé att prenumerera via spelsajterna. Då behöver du inte hålla samma ordning på alla dina lottoresultat, utan du kommer att slippa oro för att du missar något.

Vi prenumerationer på lotterier så brukar man även få någon form bonus som ofta kommer i form av en gratis lott var tionde lott eller liknande, så håll ögonen på det!