Lyckonummer – vilket är ditt?

kloverFör många är det här med lyckonummer väldigt viktigt och det påverkar många val i livet.  Vilka är dina favoritnummer just nu enligt horoskopet?

För vissa är det ett och samma nummer medan andra har fler än endast ett nummer att förlita sig på när det kommer till tur.

Ofta är det i samband med spel som lyckonummer kommer på tal då det är just spel och turnummer som brukar gå hand i hand.

Om man spelar på exemplevis lotterier av olika slag, eller andra spel där nummer spelar en avgörande roll, så som Roulette, så är det såklart extra kul att spel om man har ett, eller ett par stycken turnummer man kan ”förlita” sig på.

Att hitta sitt turnummer

Det här med att hitta sitt turnummer är ingenting som alla sysselsätter sig med, eller ens är intresserade av, utan det är vissa som tror på att man har turnummer medan andra inte tror på det.

Har man inte redan ett turnummer, men vill ta reda på vad det skulle kunna vara så finns det många olika sätt att ta reda på sitt turnummer.

Olika tillvägagångssätt passar för olika typer av personer, så det är bara att se till att hitta rätt sätt som passar just dig.

Vissa menar att man kan ”känna av” vilket som är ens turnummer och att det alltså skulle vara någonting som vi instinktivt redan har svaret på.

Andra menar att Feng Shui är ett bra sätt att ta reda på sitt turnummer och här räknas ett personligt energimönster ut.

Ett vanligt sätt att räkna ut sitt turnummer är att man adderar alla siffrorna i sitt födelseår, exempelvis 1981-01-07 = 27 och sedan bryter man ned detta tal till ental, vilket i detta fall blir 2 + 7 = 9.

Allmänt spridda turnummer

I den kristna världen så är många av de tal som förknippas med både tur och otur hämtade från Bibelns berättelser.

Exempelvis är det många som menar att anledningen till att just 13 anses vara ett otursförföljt tal handlar om att det var 13 personer runt bordet vid Jesu sista måltid och 13 personer runt korset då Jesus korsfästet.

När det kommer till turnummer och lyckotal med inspiration från Bibeln så är det talet 3 efter treenigheten, 12 efter Israels stammar samt Jesu lärjungar och 7 som står både för sju dagar och sju års väntan, som båda är viktiga delar av Bibeln.

Talet 8 är ofta förknippat med tur och detta ser man både bland de yngre generationerna i Sverige och som ett allmänt spritt lyckotal i Kina.

Exempel på hur man i Kina verkligen tar detta till en helt ny nivå är att när OS hölls i Peking 2008 så invigdes det hela 8/8 klockan 8 minuter över 8.

Måste man ha ett turnummer?

Nej, naturligtvis behöver man inte ha det. Det är precis lika kul att spela med slumpmässigt utvalda nummer!

Om man inte är vidskeplig så kan man ju alltid låta slumpgeneratorer slumpa fram nummer åt en när man spelar, men trott man att man har ett visst turnummer så är det klart att man vill satsa på det.

Då det finns så många personer som har turnummer och som är vidskepliga gällande sitt turnummer så kan man på nummerspel välja siffror och tal på egen hand. På detta sätt så blir alla nöjda!

Om man INTE vill ha ett eller flera lyckonummer så kanske man vill använda nummer som oftast blir dragna! I så fall ska du kika på lottonummer som oftast blir dragna!