WorldMillions – Ny lott med minst 500 miljoner och bättre vinstodds

En helt ny lott har lanserats som vi just nu kan spela hos Lottoland. Den nya lotten heter WorldMillions och är enligt oss på lottoonline.nu den absolut bästa lotten som skapats.

worl-millions

Här är varför

WorldMillions lotten har en garanterat jackpott på 500 miljoner kronor, dvs du kommer aldrig att vinna mindre än detta om du vinner jackpotten.

WorldMillions har dessutom ett unikt lott system där vi köper en unik serie med nummer som ingen annan kan köpa.

Detta innebär att vi aldrig delar jackpotten med någon. Du kan låsa dina turnummer och spela hur länge som helst utan att behöva tänka på ifall fler har samma nummer som du.

Du kan också öka dina vinstchanser genom att köpa andelar av ett serienummer. Tex så kan du köpa en tiondel av en serie.

Om serien kostar 100kr och du köper en tiondel så kostar det dig 10kr så du kan med andra ord köpa en andel i tio olika lotto serier och vinner du så får du en tiondel av jackpotten.

Bättre odds

Lotto är inte känt för att vara spelet med dom bästa oddsen så när vi kan spela lotto som har bättre odds än andra lotterier är det så klart intressant.

WorldMillions odds är 1 på 100 000 000 vilket som alla andra lotterier är ganska små odds men samtidigt så är dessa odds betydligt bättre än dom flesta som vi har idag.

Dragningar

Dragningarna sker på torsdag då jackpotten är minst 500 miljoner kronor och söndagar då jackpotten är minst 1 miljard kronor.

Rating: 5.0. From 1 vote.
Please wait...