World Millions – miljardchans på världens unikaste siffror

world millions logoWorld Millions är ett helt nytt lottospel, uppfriskande för vana lottospelare som inte längre känner något pirr i magen av det vanliga kryssandet hos de etablerade spelföretagen.

För hundra miljoner hamnar aldrig i vinstpotten i vårt lilla, glesbefolkade land. Vill man sikta på de riktigt gigantiska vinsterna är det dags att dra lotter tillsammans med resten av världens medborgare!

Med sin ovanligt lättbegripliga spelteknik lär World Millions även locka till sig nya spelare. World Millions förtjänar extra stjärnor i betyget för sin okomplicerade utformning.

Antingen väljer du dina åtta siffror manuellt, eller låter slumpen avgöra åt dig. När du bestämt dig för vilken sifferföljd som du ska satsa på, blir denna kombination bara din (och därmed blir den eventuella jackpotten bara din!)

World Millions låter nämligen inga spelare köpa exakt samma nummer. Och hittar du en serie som du trivs med, och tror på, kan du prenumerera på den.

Finns exklusivt hos Lottoland

svenska kronorBesöker man sajten Lottoland har ett erbjudande åt sina nya spelare där de får en gratis lottorad första gången de spelar.

World Millions finns än så länge exklusivt hos just Lottoland, och det är tydligt att de är stolta över sin (världs-)nyhet!

Och det med all rätt. Det finns två jackpotvinster på World Millions – en halv miljard eller en hel miljard – oavsett om någon vunnit jackpoten eller ej. World Millions erbjuder helt enkelt planetens högsta regelbundna jackpottar.

Lottospel tycks ha en speciell plats i den svenska folksjälen. Nog kände vi alla någon som hade bråttom iväg mitt på lördagarna, för att i sista stund lämna in den där lottoraden?

World Millions har dragning två gånger i veckan, på torsdagskvällar (då måste du spela senast kl. 18.30) och på söndagar då raderna måste vara inskickade redan klockan 18.00.

Det finns ingen separat lottodragning för World Millions, utan dess fyra första siffror blir samma som de 4 sista numren i det tyska spelet Plus5.

De sista fyra numren i World Millions tas sedan från de 4 sista siffrorna av det österrikiska spelet ToiToiToi.

World Millions lottotradition har gamla anor

Förra seklet fanns det spelbutiker i vart och vartannat kvarter, ofta i tobaksaffärerna, där man kunde träffa på det lokala gubbgänget.

Utan att förringa den sociala delen av spelandet, så är det enormt smidigt att numera ha sin spelbutik på fickan.

World Millions spelas helt online, sajtens enkla, avskalade design fungerar utmärkt på surfplattor och smartphones.

Lottoland har dessutom utvecklat gratis appar för såväl Android- som Apple-enheter, och ger spelare 50 SEK i rabatt första gången man spelar från telefonen!

På torsdagar kostar en hel rad 50 SEK, då är jackpoten 500 000 000 SEK. Att det kostar dubbelt så mycket på söndagar, en hundring för en rad, är ju för att man har chansen på en hel miljard.

World Millions erbjuder andelsspel, vilket är ovanligt inom lotterier. Du kan alltså ta lite fler fast lite mindre chanser, om du inte satsar allt på ett kort.

Köp en halv rad för halva priset, eller en tiondels rad (som kostar fem eller tio SEK, beroende på veckodag.)

Enkelt att spela – svårt att vinna

jackpottJa, det är enkelt att spela på World Millions. Men det är ju inte så enkelt att vinna hela vinsten…

Man måste ha samtliga åtta siffror rätt för att kamma hem hela jackpoten.

Dock är det inte ”allt eller inget” som gäller, vinsten regleras efter hur många rätta nummer man lyckas pricka in, från höger till vänster (alltså från slutet av sifferserien.)

Har du enbart den sista siffran rätt vinner du den lägsta prissumman, är de två sista siffrorna rätt vinner du det nästlägsta priset osv.

Redan på 1500-talet ägnade sig folk åt detta oförutsägbara spel, fast det påminde egentligen mer om vår tids bingospel än ett modernt lotto.

I utbyte mot en insats fick man en serie med siffror, som sedan, förhoppningsvis lästes upp i en offentlig och helt slumpmässig dragning, och därmed skulle innebära vinst. När du spelar World Millions kan du låta det lilla trollspöet välja nummer åt dig, om du inte har någon egen teori.

Det finns många sätt att komma fram till sina turnummer, till exempel genom att lita till astrologi eller numerologi, som tron på talens symbolik och mystik brukar kallas.

I vanliga lottospel vore det inte särskilt lyckat om alla spelade på vad dagstidningens horoskop rekommenderade – även om stjärnorna leder oss till en vinnande rad, så skulle jackpoten delas mellan så många stenbockar eller vädurar att vinsten skulle bli rätt liten.

En jackpot på World Millions behöver inte delas med andra spelare eftersom de inte låter mer än en person få spela på en enskild sifferserie.

Ett tips för att hitta den ultimata, vinnande kombinationen av dessa åtta siffror… kan vi dessvärre inte ge dig. Det finns 99 999 999 möjliga rader, och om du spelar en gång i veckan så är det sannolikt att du vinner inom 150 000 år.

Eller så vinner du redan på ditt första försök. Oddsen att vinna jackpoten är aldrig särskilt höga på lotterier, men oddsen i World Millions (1 på 100 000 000) är dock bättre än för andra lotterier i liknande storlek (t.ex. EuroMillions.)

Kan statistiken bestämma vilka nummer du väljer

Egentligen är det meningslöst att titta det allra minsta på statistik över tidigare dragna nummer i ett lotteri, men folk tenderar att göra det ändå.

När ett visst nummer förekommit ofta, kan det ge känslan av att vara ett vinnar-nummer, och många spelare kommer just därför att sätta kryss.

Medan andra resonerar precis tvärtom – ”detta nummer har ju redan vunnit flera gånger, det ska vi inte spela på igen”.

Enligt den teorin, som kallas Gambler’s Fallacy, skulle det vara säkrast att satsa på nummer som inte dragits alls, eller på väldigt länge.

Naturligtvis är ingen av metoderna effektiv. Precis alla sifferkombinationer är lika sannolika – eller osannolika. Så du kan lika gärna satsa på ditt eget födelsedatum som på 8-7-6-5-4-3-2-1.

Är det verkligen någon som får vinstpengar, kan man ju fråga sig till slut? Lottoland är ett etablerat internationellt nätcasino som garanterar utbetalning av alla vinster.

De har betalat ut nästan två miljarder SEK i vinst på sina andra lotterier – varav flera ”enorma, livsförändrande summor” enligt deras hemsida.

World Millions är fortfarande så nytt att ingen har vunnit någon jackpot än. Blir du den första?

Läs mer om LottoLand!

 

No votes yet.
Please wait...