VinnStort

VinnStort.com grundades redan 1998 med sidans engelska motsvarighet PlayHugeLottos.com och tanken har alltid varit att hitta en lösning som gör så att alla, oavsett vart man bor, kan delta i stora lotterier. I just detta fall var det spel på UK National Lottery som man ville erbjuda spelare utomlands.

Vid den tidpunkt då PlayHugeLottos.com startades så var det just UK National Lottery som var det största lotteriet i Europa, så det är inte konstigt att man valde att hitta en lösning för spel för alla på just UK National Lottery vid denna tidpunkt.

Idag är vi vana och bortskämda med att det finns möjlighet till spel på alla de stora internationella lotterierna och hos VinnStort.com hittar vi 15 av de största lotterierna i världen, men mer om detta i nästa sektion!

VinnStort

100% i bonus upp till 4.000kr första insättningen

VinnStort

 • Världens bästa lotterier samlade
 • Ordlista, faq och bra spelguider
 • Lottopoäng som byts mot belönigar

Fördelar

 • Många betalsätt inklusive Zimpler
 • Snabb & trevlig kundservice
 • Alltid trevliga kampanjer

Nackdelar

 • Saknar lottospelet drömvinsten!
 • Erbjuder inte Svensk valuta

Vårt Betyg

Spelutbud

Snabba utbetalningar

Kundtjänst

Belöningar

VinnStort Info

 • Casino: VinnStort
 • Hemsida: www.vinnstort.com
 • Lanserades: 2004
 • Land: Sverige
 • Support: support@vinnstort.com
 • Min. insättning: 100SEK
 • Insättningsbonus: 20% extra när du sätter in med Zimpler!

Vad händer på sajten?

VinnStort.com är en sajt som verkligen är perfekt skapad för att alla som gillar lotterier ska ha det så bra som möjligt.

Det är alltid kul att se denna typ av sajter där man valt att fokusera på en typ av spel, då det innebär att det inte kommer in någonting annat och stör på skärmen.

Allting man ser som susar förbi har med lotterier att göra, så det kunde inte vara bättre!

De har även valt att ha väldigt mycket bra information redan i lobbyn och de flikar man hittar högst upp på sidan är följande: ”Spela Lotto”, ”Hur man spelar”, ”Lottoresultat”, ”Nyheter”, F&S (Frågor och svar) och ”Kontakta oss”. Allt man behöver samlat på ett ställa, med andra ord!

Tävlingar och Kampanjer

VinnStort.com gillar att dela ut vinster i form av resor. Speciellt är det en resa till Monaco under Grand Prix-helgen som alltid delas ut, så är det någonting man tycker låter lockande så ska man definitivt se till att delta i Monaco-tävlingen på VinnStort!

Även andra härliga resor finns med som vinster och här är det ofta lyxiga kryssningar som man kan vinna. Även i det fallet så handlar det endast om att delta i tävlingen, så det är inte mycket man behöver göra för att chansen till spännande vinster!

En annan tävling som VinnStort.com lät gå av stapeln under 2016 var ”The Sky’s the Limit” där vinnaren fick välja resmål själv. Inte nog med, man fick även ta med sig en vän plus att man fick €2000 i reskassa!

Lotterier hos VinnStort.com

Ja, som vi sa så ska du nu få reda på vilka de 15 lotterierna på VinnStort.com är, så här kommer listan på alla spännande lotterier som du kan spela loss på hos VinnStort.com!

 • MegaMillions
 • SuperEna Max
 • EuroJackpot
 • EuroMillions
 • Powerball
 • SuperEnaLotto
 • La Primitiva
 • UK Lottery
 • El Gordo
 • France Loto
 • Lotto 6aus49
 • Mega Sena
 • Oz Powerball
 • Oz Lotto
 • El Niño

Man kan lätt få en bra överblick över de lotterier som erbjuds i redan på första sidan, så det är alltså inga konstigheter med att hitta det lotteri man söker. De finns i ditt blickfång direkt, så det är bara att klicka på det lotteri som du känner att du vill testa på!

Vad som bör nämnas i samband med detta är att VinnStort.com överlag är en väldigt bra och användarvänlig sida. Den passar både spelare som har koll och erfarenhet sedan tidigare och spelare som ska spela på lotterier på nätet för första gången. En lottosajt för alla och envar, alltså!

Hur ser det då ut med dragningar, info om hur man spelar och info om högvinster för de olika lotterierna? Det ska vi tala om för er nu, så ta på bältet och häng med på färden!

Info om de mest populära lotterierna

EuroMillions: Dragningarna sker i Paris varje tisdag och fredag klockan 21:00. Cut-off tid för att köpa lotterna varierar mellan 16:00 eller 17:00, beroende av om det är sommartid eller om det är vintertid i Storbritannien.

Man väljer 5 huvudnummer mellan 1 – 50 + 2 stjärnnummer mellan 1 – 12. Det är allt man behöver göra, så det är knappast någonting man behöver ha erfarenhet inom för att lyckas med! Pris per rad startar på 35 kronor och om man vill uppgradera jackpotten så kostar det 30 kronor extra.

EuroMillions har en garanterad jackpott på 120 miljoner kronor och det senaste jackpottrekordet ligger på 1.61 miljarder kronor (!!)

EuroJackpot: Dragningen hålls i Helsingfors varje fredag klockan 21:00. Cut-off tiden för detta lotteri fungerar på samma sätt som EuroMillions, alltså antingen 16:00 eller 17:00.

Här väljer man 5 huvudnummer mellan 1 – 50 + 2  stjärnnummer mellan 1 -10, så det påminner mycket om EuroMillions. Priset per rad i EuroJackpot startar på 25 kronor och en uppgradering av jackpotten kostar 20 kronor.

Den garanterade jackpotten ligger på 85 miljoner kronor och hittills ligger rekordet för vinstsumma på 836 kronor.

Powerball: Dragningarna sker i USA varje onsdag och varje lördag och vi som spelar från Sverige får resultatet från dragningarna klockan 04:00 varje torsdags – och lördagsmorgon.

I detta lotteri ligger cut-off tiden klockan 22:00 eller 23:00 och även i detta fall är det beroende av om Storbritannien har sommartid eller vintertid.

Du väljer 5 huvudnummer mellan 1 – 69 + 1 Powerball mellan 1 – 26. Priset per rad startar på 35 kronor. Det finns ingen möjlighet att uppgradera jackpotten i Powerball, men man kan däremot uppgradera vinstnivåerna med PowerPlay för en tia.

Den garanterade jackpotten ligger på cirka 328 miljoner kronor ($40 miljoner) och den hittills högsta utbetalda vinsten var på $587 miljoner, alltså nästan 4 miljarder svenska kronor!!!

MegaMillions: I detta lotteri är det också USA som står som värd för dragningen och dragningarna sker varje tisdag och varje fredag. Cut-off tiden för att köpa lotter är klockan 22:00 eller 23:00, beroende av huruvida Storbritannien har sommar- eller vintertid.

I MegaMillions väljer du 5 huvudnummer mellan 1 – 75 samt 1 Megaball mellan 1 – 15. En lottorad kostar från 30 kronor och di kan uppgradera jackpotten för 30 kronor.

Den hittills högsta vinsten i MegaMillions ligger på $656 miljoner, vilket är mer än 4 miljarder (!!) kronor. Inte heller den garanterade jackpotten går av för hackor, den ligger nämligen på hela $15 miljoner, vilket landar på cirka 90 miljoner!

SuperEnaLotto: Platsen för dragning i detta lotteri är Rom och tiden för dragningen är 20:00. Man kan spela på SuperEnaLotto varje tisdag, torsdag och varje lördag. Cut-off tiden har även här att göra med Storbritannien, så det är antingen klockan 15:00 eller klockan 16:00 som det är spelstopp.

Du väljer 6 nummer mellan 1 – 90 för att spela. Du vinner jackpotten om du lyckas med att få in alla 6 numren. Detta är ju inte det lättaste, så att jackpotten fylls på och blir allt större hela tiden är inte så konstigt! Pris per rad är 30 kronor, så det är inga stora summor det handlar om.

Den högsta vinsten som hittills betalats ut i detta lotteri ligger på €177 miljoner, så det är riktigt stora pengar det handlar om även i detta lotteri!

Hur du spelar: steg för steg

För att kunna spela så krävs det att man går igenom ett par steg, men det är en enkel procedur som inte tar många minuter. Från det första steget fram tills dess att man kan börja spela går det alltså snabbt, vilket såklart är en stor fördel!

Steg 1: Registrera – Klicka på ”Registrera” högst upp på sidan, fyll i formuläret och klicka sedan på ”Skapa konto”.

Det är i detta steg du även tilldelas en kampanjkod. För att kunna använda den så ska du välja fliken ”Kampanjkod” som du finner under sektionen som kallas ”Medlemssektionen”. För att kunn ata del av en kupongkod eller en kampanjkod så är det sedan bara att följa anvisningarna, så det går snabbt och smidigt!

Steg 2: Välj lotteri – Klicka på ”Spela nu” och välj det lotteri som du vill testa på.

Steg 3: Välj period och nummer – Man kan själv välja dragningsdatum för sina lottorader och man kan även själv välja vilken tidsperiod man vill spela sina rader. Här kan man välja ”Snabbval”, vilket är en funktion som slumpar fram dina nummer.

Steg 4: Klicka på ”Lägg i varukorgen” och sedan ”Fortsätt till kassan”.

Steg 5: Nu är det dags att betala och avsluta det hela. Kolla så att allting har blivit rätt innan du bekräftar och betalar. Det vore ju förargligt om det blev fel lotteri, eller om någonting annat blev fel bara för att man inte tittade ordentligt.

Varför spela på VinnStort.com?

VinnStort.com har inte bara ett mäktigt utbud av lotterier där man kan gå loss bland mängder av härliga internationella lotterier, man erbjuds även spel på en riktigt bra spelsajt där allting fungerar som det ska utan bekymmer.

VinnStort.com är både snyggt och enkelt designad, vilket är en bra kombination när man ska spela. Det finna inga störande moment som gör att man tappar fokus från spelandet, utan man kan spela i lugn och ro.

Att spela på en sajt som denna gör att man som svensk har chansen till betydligt större vinster än vad vi i vanliga fall har chans till, så det är en anledning nog!

Då Sverige är ett litet land så finns det inte tillräckligt många som kan fylla jackpotten, men när det är internationella lotterier det handlar om så kan ju jackpottarna bli galet stora och det är en av de främsta anledningarna till varför man ska spela hos VinnStort.com!

Deras kundtjänst kan man nå via chat, telefon eller via ett mejl. Det är inte alltid det finns svensktalande support på plats, men då kan du välja att tala med engelsktalande supportpersonal.

De har en väldigt bra och uttömmande FAQ (F&S) längst upp på sodan, så titta där först, för chansen att du hittar svar på din fråga där är stor.

Bland betalningsmetoderna man kan välja mellan hittar man både VISA, Mastercard, Zimpler, Entropay, Skrill, Neteller med flera, så det är ingen risk att du inte hittar den betalningsmetod du föredrar.

Sammanfattning

VinnStort.com är en härlig sajt för alla som tycker om att spela på lotterier och det ska mycket till om man blir besviken när man spelar här.

Det finns både chans till spännande vinster i form av resor, alla de största lotterierna är samlade och sidan är fräsch och snygg.

Utöver det så är det en säker sajt att spela på, så det är inte mycket att tveka på, utan spring in till VinnStort.com redan idag!

Rating: 3.3. From 4 votes.
Please wait...