Lottodragningar för hela veckan

lottosnurraEftersom vi numera kan spela på massor av spännande lotterier på nätet från alla möjliga länder så är det också så att det blir många dragningar att hålla reda på.

Vissa spelar endast på ett lotteri som de har som favorit, eller så är det så att man har många olika favoriter som man spelar på varje vecka.

Oavsett vilket så är en väldigt viktig del av hela lotteri upplevelsen själva dragningen. Om du vill kolla resultat för dragningar som redan har varit kan du göra det här!

Håll koll på dina favorit lotterier!

Det är olika hur ofta det sker dragningar för de olika lotterierna. Vissa har en dragning i veckan, vissa har en dragning om året, vissa har dragningar flera gånger om dagen och ytterligare andra har två dragningar om dagen.

Ja, som du ser så är det väldigt olika hur det ser ut, men en sak är säker och det är att om du vill så kommer du att kunna se fram emot minst en dragning på minst ett lotteri om dagen!

Alla som spelar på lotterier på nätet har såklart sin favorit, eller sina favoriter, så vilka dagar det är extra spännande att kolla in dragningar är olika för alla som älskar lotterier, vilket är väldigt kul!

Internationella lotterier

De stora internationella lotterierna som lockar många svenska spelare lockar in spelare på grund av att jackpottarna blir så väldigt mycket högre än vad det blir i våra svenska lotterier.

Då hela konceptet med internationella lotterier innebär att det är många olika länder som deltar så blir det ju av förklarliga skäl också mer pengar i potten, så att spela på de mest populära lotterierna innebär också att man har chansen till högre vinster!

Vi har i dagsläget ett stort antal internationella lotterier som vi som svenskar kan ta del av och för oss som bor i litet land så är det väldigt härligt att se denna typ av stora jackpottar.

Vanliga nationella svenska lotterier genererar ju inte så mycket pengar då det helt enkelt inte finns så många invånare.

Detta innebär att de som uppskattar stora internationella lotterier allra mest är spelare från mindre länder, så som Sverige.

Höga jackpottar i lotterierna

Det här med höga jackpottar kan ju vara lite vad som helst, för vi har alla olika syn på vad en stor jackpott är.

Om man inte är bekant med de stora internationella lotterierna så tycker man kanske att en vinst på runt 200 miljoner är riktigt rejäl, men när man tittar på de internationella lotterierna så handlar det i vissa fall om miljarder i vinst!

För att ha koll på hur stora jackpottarna är för tillfället på de olika lotterierna så kan du bara gå in på den spelsajt du spelar på. Så fort man kommer in i lobbyn på sajten så ser man direkt vad jackpottarna för de lotterierna ligger på, så det behöver man knappast leta länge efter!

Om vi tar oss en titt på hur det ser ut så är den hittills högsta utdelade vinsten på Svenska Spels Drömvinsten 237 697 528 kronor.

Jämför man det med den största vinsten i världen någonsin på ett lotteri (amerikanska PowerBall) så ligger den summan på otroliga 3.82 miljarder kronor. Det är så stor skillnad att det nästan känns meningslöst att jämföra, eller hur?

Dragningar för de mest populära lotterierna

 • Svenska Spels LOTTO: onsdagar och lördagar
 • EuroJackpot: fredagar
 • MegaMillions: onsdagar och lördagar
 • PowerBall: torsdagar och söndagar
 • EuroMillions: tisdagar och fredagar
 • KeNow: varje dag var fjärde minut mellan 06:34 – 23:54
 • SuperEnaLotto: tisdagar, torsdagar och lördagar
 • El Gordo: 22 december varje år
 • Cash4Life: tisdagar och fredagar
 • Frankrikes Lotto: måndagar, onsdagar och lördagar
 • Tysklands Lotto: onsdagar och lördagar
 • UK Lotto: onsdagar och lördagar
 • Polens Lotto: tisdagar, torsdagar och lördagar
 • OZ Lotto: tisdagar
 • Irlands Lotto: onsdagar och lördagar
 • Mark Six: tisdagar, torsdagar och lördagar

Ja, som du kan se så är det dragningar varje dag, så man kan hålla sig sysselsatt med lotterier hela veckan om man så vill!

Då det alltid är kul när man kan hålla på med det spel man tycker mest om på daglig basis så är det kanon att det finns tillräckligt många olika lotterier till vårt förfogande för att vi ska kunna göra just det!

Att tänka på

Även om lotterier inte kostar särskilt många kronor så är det ändå viktigt att tänka igenom hur mycket pengar man kan lägga på spel. För att spelandet ska bli så bra som möjligt ska man även komma ihåg att det ska vara roligt i första hand. Eventuella vinster ska man endast se som en bonus!